Tassu&Turkin trimmajien esittely:

Lux Paws yrittäjä Karollina Ritanen . Karoliinaan pääset tutustumaan hänen omilla kotisivuillaan: https://www.luxpaws.fi/

Tassu&Turkin perustaja Yrittäjä/Trimmaaja Merja Kämäräinen

Liikkeen Historiaa:

Pitkäaikainen ja rakas harrastus muuttui työksi kun Trimmauspalvelu Merja Kämäräinen sai alkunsa vuonna 2000. Alkuun tein matkatyötä 10 vuotta työskennellen eri eläinkauppojen tiloissa trimmaamassa Mikkelissä, Varkaudessa ja Jyväskylässä. Ensimmäinen oma liike avattiin Savonlinnan keskustassa vuonna 2002.


Tassu&Turkki-liike perustettiin vuonna 2010 kun ihanteellinen liiketila löytyi keskeltä Mikkeliä. Oma liiketila antoi mahdollisuuden laajentaa ja kehittää koirien timmauspalveluita sekä tarjota laaja valikoima alan erikoistuotteita ja -palveluja.


HARRASTUKSESTA AMMATIKSI :Cockerspanielit ovat kuuluneet elämääni jo vuodesta 1977 lähtien. Varsinainen koiraharrastukseni alkoi vuonna 1987, jolloin ensimmäinen näyttelykoira kotiutui perheeseemme. Siitä se alkoi ja sillä tiellä olen edelleen. Rotu on haasteellinen turkkinsa puolesta ja sitä kautta kiinnostus turkin hoitoon kasvoi ja tietämys syveni. Vuosien varrella perheeseeni on kuulunut myös collie, eurasier, pomerania ja Suomen ajokoira, jotka kaikki ovat omalla tavallaan rikastuttaneet elämääni. Vuodesta 1989 olen opiskellut turkin hoidon niksejä ammattitrimmaajien sekä erirotuisten koirien kasvattajien johdolla. Osa-aikainen työ koirien parissa muuttui päätoimiseksi yrittäjäkurssin suorittamisen jälkeen vuonna 2000. TÄNÄÄN:Täyden palvelun trimmausliike Tassu&Turkki on toiminut Maaherrankadulla vuodesta 2010 ja nykyään saman katon alta löytyvät myös Emmi Pet hammashoidot. Tassu&Turkki on Kainuun ammattiopiston yhteistyökumppani ja mukana kouluttamassa tulevaisuuden osaajia trimmausalalle. Yli kymmenen tuhatta tyytyväistä koira-asiakasta kertovat ainutlaatuisesta osaamisesta, joka koituu asiakkaan iloksi joka päivä.