Tassu&Turkin trimmajien esittely:

Tassu&Turkin perustaja Yrittäjä/Trimmaaja Merja Kämäräinen

Liikkeen Historiaa:

Pitkäaikainen ja rakas harrastus muuttui työksi kun Trimmauspalvelu Merja Kämäräinen sai alkunsa vuonna 2000. Alkuun tein matkatyötä 10 vuotta työskennellen eri eläinkauppojen tiloissa trimmaamassa Mikkelissä, Varkaudessa ja Jyväskylässä. Ensimmäinen oma liike avattiin Savonlinnan keskustassa vuonna 2002.


Tassu&Turkki-liike perustettiin vuonna 2010 kun ihanteellinen liiketila löytyi keskeltä Mikkeliä. Oma liiketila antoi mahdollisuuden laajentaa ja kehittää koirien timmauspalveluita sekä tarjota laaja valikoima alan erikoistuotteita ja -palveluja.


HARRASTUKSESTA AMMATIKSI :Cockerspanielit ovat kuuluneet elämääni jo vuodesta 1977 lähtien. Varsinainen koiraharrastukseni alkoi vuonna 1987, jolloin ensimmäinen näyttelykoira kotiutui perheeseemme. Siitä se alkoi ja sillä tiellä olen edelleen. Rotu on haasteellinen turkkinsa puolesta ja sitä kautta kiinnostus turkin hoitoon kasvoi ja tietämys syveni. Vuosien varrella perheeseeni on kuulunut myös collie, eurasier, pomerania ja Suomen ajokoira, jotka kaikki ovat omalla tavallaan rikastuttaneet elämääni. Vuodesta 1989 olen opiskellut turkin hoidon niksejä ammattitrimmaajien sekä erirotuisten koirien kasvattajien johdolla. Osa-aikainen työ koirien parissa muuttui päätoimiseksi yrittäjäkurssin suorittamisen jälkeen vuonna 2000. TÄNÄÄN:Täyden palvelun trimmausliike Tassu&Turkki on toiminut Maaherrankadulla vuodesta 2010 ja nykyään saman katon alta löytyvät myös Emmi Pet hammashoidot. Tassu&Turkki on Kainuun ammattiopiston yhteistyökumppani ja mukana kouluttamassa tulevaisuuden osaajia trimmausalalle. Yli kymmenen tuhatta tyytyväistä koira-asiakasta kertovat ainutlaatuisesta osaamisesta, joka koituu asiakkaan iloksi joka päivä.


Kuvateksti

Trimmaaja & Eläintenhoitaja Annika Haverinen.


Olen Hirvensalmelainen trimmaaja ja eläintenhoitaja. Eläinten parissa olen viihtynyt pienestä asti, ja valmistuinkin eläintenhoitajaksi vuonna 2022. Eniten kokemusta minulla on koirista ja hevosista, joiden seurassa olen pyörinyt melkein koko ikäni.

Trimmaajan ammattitutkinnon suoritin vuonna 2023, jota ennen perehdytin itseäni ammattiin pitkäaikaisen trimmaamoyrittäjän opeissa ja nettikursseilla. Eläinten hyvinvointi ja hyvä kohtelu ovat minulle ensiarvoisen tärkeää, ja niiden periaatteiden mukaan toimin myös työskennellessäni koirien parissa. Tavoitteenani on edistää koirien terveyttä ja hyvinvointia, sekä jakaa tätä tietoa myös teille koirien omistajille.

Aion ylläpitää ja kehittää ammattitaitoani aktiivisesti koirien hyvinvoinnin ja trimmauksen parissa, jotta voin taata teille turvallisen ja laadukkaan asiakaskokemuksen. Vapaa-ajalla minut voi löytää urheilukentältä treenaamassa pikajuoksua varten, jossa olen kilpaillut tavoitteellisesti jo yli 10 vuoden ajan. Kotona minua on aina iloisesti vastassa 14-vuotias chihuahua-neitini Chloe.

Yhteydenotot: Puhelimitse tai viestillä/WhatsAppilla 044 2544171